Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Σεμινάριο: Πώς μπορώ να διαχειριστώ και να οργανώσω καλύτερα τον χρόνο μουΟ όρος «διαχείριση χρόνου» αναφέρεται στη διαδικασία κατά την οποία το άτομο προγραμματίζει συνειδητά το χρόνο τον οποίο θα ξοδέψει σε συγκεκριμένες δραστηριότητες και ασχολίες. Συχνά όμως, αυτή η διαδικασία δεν είναι αποτελεσματική καθώς προσπαθούμε μέσα σε μη επαρκή χρόνο να φέρουμε εις πέρας πολλές δραστηριότητες, με συνέπεια την διαρκή πίεση, τη διαμόρφωση και αναδιαμόρφωση ανέφικτων χρονοδιαγραμμάτων και τη συνεχή ενασχόλησή μας με «τα πράγματα που πρέπει να γίνουν».  
Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης και οργάνωσης του χρόνου.  
Θα συζητηθούν συνηθισμένα ‘λάθη’ που κάνουμε όταν προγραμματίζουμε το χρόνο μας και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να περιορίσουμε αυτά τα λάθη, αναπτύσσοντας νέες πιο αποτελεσματικές στρατηγικές προγραμματισμού.  
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40,00. Το σεμινάριο διεξάγεται στην διεύθυνση Δουκίσσης Πλακεντίας 51-55 και Λαρίσης (1ος όροφος), Αμπελόκηποι (στάση μετρό: Πανόρμου). Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την συντονίστρια του σεμιναρίου Αθανασία Μαυροειδή, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια στα τηλέφωνα: 2106465118 και 6937647218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου